background

PODCASTS JOY! LOOPBAANCOACHING

Ik heb een journalist gevraagd om 3 klanten op een objectieve en eerlijke manier te interviewen over hoe zij hun samenwerking met mij hebben ervaren. Deze 3-delige podcastserie beslaat het volledige proces van deze 3 cliënten; voorafgaand, tijdens en na afloop van hun loopbaantraject.

BELUISTER PODCASTS

E-BOOK: WERK EN LEEF MET PASSIE & PLEZIER

RESTYLE JE CV!

Naast de gesprekken en opdrachten is het bijwerken van je Curriculum Vitae ook een belangrijk onderdeel van een coachingstraject. Je CV moet natuurlijk actueel zijn, maar ook de beschrijving en de uitstraling (layout) moeten passen bij de baan waarop je solliciteert.

Ik heb wat handige tips voor je op een rijtje gezet.

JOY! Loopbaancoaching heeft een e-book geschreven voor meer passie en plezier in je werk en je leven!

Download het gratis!

© 2023 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196

MEER REVIEWS

meer plezier in je werk, ander werk, welk werk past er bij mij, hoe vind ik een leukere baan, hoe haal ik meer voldoening uit werk, hoe haal ik meer energie uit mijn werk, Noord-Holland, regio Haarlem, regio Amsterdam, leuker werk vinden, waarderend onderzoeken, oplossingsgericht werken, oplossingsgericht coachen

MAAK AFSPRAAK

Zoek je een baan die echt bij je past, die je inspireert en waar je energie van krijgt?  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging (zelfs als je daar op dit moment nog niet in gelooft)?

Wat je motivatie ook is, als jij bereid bent om echt te werken voor je droombaan dan begeleidt JOY! Loopbaancoaching je graag.

Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis intake-/oriëntatiegesprek? Dat kan! Omdat ik vaak in gesprek ben, is het handig om me te mailen. Vermeld in je bericht je naam en je telefoonnummer, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om wat in te plannen.

INTAKE GESPREK

In een eerste gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we jouw loopbaanvraag, je wensen, verwachtingen en je huidige situatie. Dat kan in live of online.


INDIVIDUELE COACHINGSTRAJECT

Gedurende het traject werk je aan je persoonlijke effectiviteit waarbij je stapsgewijs wordt ondersteund en begeleid. Mijn aanpak is persoonlijk en betrokken, maar ook realistisch en resultaatgericht.

Met behulp van verschillende instrumenten en methodieken die bij jou en je specifieke loopbaanvraag passen, onderzoek je wie jij bent, waar je ambities en mogelijkheden liggen én hoe je die kunt vertalen naar een baan

WAT KAN EEN LOOPBAANTRAJECT JE ALLEMAAL OPLEVEREN?

• .Een baan waar je met veel meer plezier werkt!

• Je talenten inzetten en daar weer heel veel plezier, voldoening en (zelf)vertrouwen uit halen.

• Een nieuwe uitdaging aangaan.

• Een betere werk-privé balans.

• Werkgeluk ervaren. Onder andere door bewust te worden dat je ergens heel goed in bent.

• Weer lekker in je vel zitten en s’ochtends blij je bed uit stappen om met zin om aan het werk te gaan.

• Een beter betaalde baan.

• Je weer nuttig voelen - in Nederland twijfelt maar liefst 38% aan het nut van hun werk.

• Een zinvolle bijdrage leveren aan iets wat jij belangrijk vindt.

• Energie overhouden aan het einde van de werkdag/-week.

• Je gewaardeerd voelen om wat je te bieden hebt.

• Een baan waar je je ziel en zaligheid in kwijt kunt.

• Meer rust.

Leonie: "Omdat ik tegen mijn eigen beperkingen op liep en moeite had om echt een stap te zetten heeft Joyce mij ondersteund door NLP. Dit heb ik als heel verhelderend ervaren. Na een aantal loopbaangesprekken met Joyce heb ik heel gericht op verschillende functies gesolliciteerd. Al vrij snel ben ik op een fijne nieuwe werkplek terecht gekomen. Laatst dacht ik nog even terug aan de prioriteiten die ik voor een nieuwe werkkring had bepaald en realiseerde me dat ik praktisch alle punten gerealiseerd heb!”