background

meer plezier in je werk, ander werk, welk werk past er bij mij, hoe vind ik een leukere baan, hoe haal ik meer voldoening uit werk, hoe haal ik meer energie uit mijn werk, Noord-Holland, regio Haarlem, regio Amsterdam, leuker werk vinden, waarderend onderzoeken, oplossingsgericht werken, oplossingsgericht coachen

Esther: "Tijdens de NLP-workshop wist Joyce een goede en vertrouwde sfeer te creëren binnen de groep. Door praktisch uitvoerbare opdrachten kon al snel een concreet doel gesteld worden, die ik dezelfde dag ten uitvoer heb gebracht. Het is mooi om te zien dat Joyce werkt vanuit passie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Joyce bedankt voor het inzichtelijk maken van de te nemen stappen naar mijn einddoel!"

WORKSHOP: HOE SCHRIJF JE EEN CV WAARBIJ JE AAN TAFEL KOMT?

Jouw medewerkers leren hoe ze een goede curriculum vitae schrijven en hoe ze deze kunnen aanpassen op een bepaalde vacature. Op die manier wordt de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatie aanzienlijk vergroot!

- Wat zet je op je cv en wat niet?

- Indeling en vormgeving

- Referenties vermelden: ja of nee (en hoe kom je daaraan?)

- Je cv toeschrijven naar een bepaalde vacature.

- Hoe schrijf je een goede tekst voor je profiel en motivatie?

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

WORKSHOP: DE LOOPBAANPROEVERIJ

Tijdens De Loopbaanproeverij krijgen de deelnemers 3 korte loopbaanoefeningen waarmee ze op een speelse manier kennismaken met loopbaanontwikkeling.

Na afloop hebben de deelnemers meer inzicht in onder andere hun loop- en droombaan en in hun talenten en kwaliteiten.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

WORKSHOP: HOE KAN NLP JE HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN EEN SUCCESVOLLE LOOPBAAN?

In deze workshop werk ik met een kleine groep medewerkers aan een door hun geformuleerd doel in hun loopbaan waar ze graag aan willen werken. Uitgangspunten hierbij zijn: richting geven, motivatie, stappen zetten, zelfvertrouwen en positieve energie.

Vaak zijn deelnemers verrast door wat NLP hierin voor ze kan betekenen. Na afloop van de workshop hebben de deelnemers een positief doel voor hun loopbaan geformuleerd én de eerste concrete stappen duidelijk om dit te bereiken.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

WORKSHOP: SCHATGRAVEN NAAR JOUW TALENT, VAKMANSCHAP & WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop maken de medewerkers kennis met Appreciative Inquiry ofwel waarderend onderzoeken. Op een waarderende, onderzoekende manier gaan ze op zoek naar momenten waarop zij het meeste in hun kracht stonden, effectief waren, vakmanschap toonden en plezier hadden in het werk en hoe ze dit verder kunnen vergroten en versterken.

Na afloop hebben medewerkers een duidelijk beeld van hun talenten, krachten en bronnen waar ze werkplezier uit halen en een idee hoe ze die optimaal in kunnen zetten om de organisatiedoelen en opgaven te realiseren.

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

In deze training leer je om zelf de regie te nemen over je loopbaan en ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan de volgende vragen:

    - Wat is mijn kracht?

    - Wat wil ik?

    - Wat ga ik doen?

    - Hoe realiseer ik resultaat?

De training heeft een doorlooptijd van ongeveer 10 weken en kan zowel individueel als in een groep gegeven worden.

Gedurende 2 dagen werk je aan diverse opdrachten en oefeningen. Voor de training en tussentijds voer je opdrachten uit. Verder krijgen deelnemers tijdens het traject 2 individuele coachsessies.

Na afloop van de training hebben de deelnemers inzicht in hun ambities, de te zetten stappen en een actieplan waarbij de eerste stappen uit het actieplan inmiddels al zijn gezet.

Het eindresultaat van dit traject heeft als doel een pro-actieve en positieve, zelfsturende houding op de eigen loopbaan.

© 2023 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196

MEER REVIEWS

Naast individuele loopbaancoaching voor medewerkers ontwikkelt en geeft JOY! Loopbaancoaching ook incompany loopbaantrainingen en workshops afgestemd op jouw organisatie. Ook online.

     Meerdaagse loopbaantraining + individuele coaching

     Diverse workshops, varierend van 1 uur tot 1 dag

     Bekijk hieronder een greep uit het aanbod

TRAINING: REGIE OP EIGEN LOOPBAAN