background

© 2023 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196

MEER REVIEWS

JOYCE BLOK | JOY! LOOPBAANCOACHING IN HAARLEMS DAGBLAD

Hoe kijkt u terug op uw loopbaan? Op deze en andere vragen gaven maar liefst 1415 gepensioneerde leden van het onderzoekspanel Regiopeil antwoord. Aan JOY! Loopbaancoaching de eer om de resultaten van de enquête door te nemen. 'Geweldig vindt Joyce alle gegeven adviezen die goed aansluiten bij haar eigen drukke praktijk: volg je hart, zoek uit wat je fijn vindt, wat bij je talenten past. Doe werk waar je blij van wordt, dat is belangrijker dan veel verdienen en hou je langer vol. En wil niet te snel. Ceo worden kan altijd nog...'

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

INTERVIEW MET JOYCE BLOK VOOR MAGAZINE A + O FONDS GEMEENTEN

“Baas in eigen loopbaan is een fantastisch mini-loopbaantraject dat we al sinds 2012 in Amsterdam geven, inmiddels 2 tot 3 keer per maand", vertelt Joyce in het artikel over de training Baas in eigen loopbaan'. "Medewerkers krijgen tijdens deze training inzicht in hun eigen loopbaanmogelijkheden en ambities. Wie ben je, waar ben je goed in en waarin onderscheid jij je van anderen, en hoe breng je dat helder en overtuigend over? Centraal staan iemands talenten, kwaliteiten, expertises, ambities en mogelijkheden, maar ook eventuele drempels en valkuilen worden belicht. Doel is om een individueel plan van aanpak te maken met concrete vervolgstappen."

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

MAAK AFSPRAAK

JOY! Loopbaancoaching is gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleiden met werkervaring naar (ander) werk met goede plaatsingsresultaten. In overleg kan hiervoor een individuele loopbaan- en/of NLP-coachingstraject ingezet worden.

Chantal: "De opdrachten en de gesprekken met Joyce hebben mij heel goed op weg geholpen om de karakteristieken te vinden die bij mij passen qua werk en omgeving. Ze was oprecht geïnteresseerd, had geduld, straalde rust en vertrouwen uit en stimuleerde me ook om out of the box te denken, om te durven dromen. Door de inzichten die ik heb gekregen, heb ik een nieuwe functie gevonden: een mooie vervolgstap in mijn carrière."

WIE BEN IK EN WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN

• Ik ben Register Loopbaanprofessional – een beroepserkenning toegekend aan loopbaanprofessionals die aantoonbaar vakbekwaam zijn en zich blijvend ontwikkelen.

• Goede plaatsingsresultaten: 75% van mijn klanten vindt binnen of kort na het traject een andere functie, hun eigen baan is aangepast of er is een andere baan binnen dezelfde organisatie gecreëerd. De overige 25% heeft een duidelijke richting gevonden en is daarin nog actief aan het solliciteren.

• Tevreden klanten: lees hun ervaringen!

• Gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleiden met werkervaring.

• Met meer dan 20 jaar ervaring en ontwikkeling in het vak.

• Een breed pallet aan methodieken, technieken en praktische oefeningen en een goede kennis van de arbeidsmarkt.

VOOR ORGANISATIES & PARTICULIEREN

JOY! Loopbaancoaching werkt onder andere voor: Waternet, KLM, ABN AMRO, InHolland Hogeschool, DPG Media, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), Hoogheemraadschap Rijnland, provincie Noord-Holland, Ipsos, Brandweer Amsterdam-Amstelland en de gemeenten Haarlem, Almere, Zaanstad en Amsterdam.


ERVARING EN ONTWIKKELING

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is belangrijk voor Joyce en is tevens een grote inspiratiebron. Zij voltooide onder andere een post-hbo Masterclass voor Loopbaanbegeleiding (Hoogendijk). Tevens volgde zij de Practitioners en Master Practitioners NLP bij het Instituut voor Eclectische Psychologie. Joyce geeft les in NLP bij ICM opleidingsinstituut.