background

© 2023 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196

CHRISTEL

"Ik ben mijn traject bij Joyce gestart, omdat ik sterk het gevoel had dat ik op werkgebied niet op de goede weg zat. Ik voelde al een hele tijd dat mijn werk niet (meer) bij mij paste. Wist ook heel goed wat ik níet meer wilde, maar wat ik dan wél wilde gaan doen, had ik ook niet helder. In ieder geval had ik de sterke wens om de keuze voor een baan minder vanuit mijn hoofd en meer vanuit mijn hart te gaan maken en werk te gaan doen waar ik daadwerkelijk energie van krijg. Joyce heeft mij door middel van gesprekken en mooie oefeningen inzicht gegeven in mijn drijfveren en geholpen bij het concreet maken van mijn verlangens en talenten. Wat ik heel fijn vond in de coaching van Joyce is dat ik me bij haar direct heel vertrouwd voelde. Ze is oprecht, empathisch en betrokken en stemt goed af wat jij als cliënt nodig hebt in jouw proces. Heel veel dank Joyce, voor alle mooie inzichten, je oprechte interesse en voor de spiegels die je mij hebt voorgehouden!"

FRANS

"Ik heb Joyce ervaren als open, to the point en de verbindingmakend tussen hart en hoofd. Ze spreekt opbouwend aan op hetgeen ze waarneemt. Joyce gebruikt goede tooling om zaken scherp te krijgen. Vanaf onze eerste kennismaking tot aan de evaluatie is de cirkel rond. Fijn ook de nazorg en interesse na het traject."

ANNE

"Het loopbaantraject bij JOY Loopbaancoaching heeft inzicht in mijn kwaliteiten en competenties voor een toekomstige baan gebracht. Ik waardeer mijzelf meer op basis van mijn kwaliteiten. Zo durf ik minder bescheiden te zijn ;-) en heb ik meer zelfkennis. Weet nu echt wat mijn meerwaardes zijn en kan die ook veel beter verwoorden naar anderen. Doordat ik nu meer zelfvertrouwen heb, heb ik tegelijkertijd ook vertrouwen in welke kant ik op wil.

Door de coachingsgesprekken en de feedback van Joyce kon ik gerichter zoeken naar passende vacatures, vol zelfvertrouwen solliciteren en mij goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Ik heb enorm veel waardering voor het coachingvak! Wat is het fijn om zo'n goede coach te hebben getroffen!"

PODCASTS & VLOGS

Ik heb een journalist gevraagd om 3 klanten op een objectieve en eerlijke manier te interviewen over hoe zij hun samenwerking met mij hebben ervaren. Deze 3-delige podcastserie beslaat het volledige proces van deze 3 cliënten; voorafgaand, tijdens en na afloop van hun loopbaantraject.

Of bekijk mijn introductievideo! In deze vlog leg ik kort uit wie ik ben, wat ik doe, en natuurlijk, wat ik voor je kan betekenen.

Daarnaast heb ik ook nog 2 vlogs gemaakt waarin ik je praktische tips geef. Hiermee kun je zelf actief aan de slag naar meer plezier in je werk.

BELUISTER PODCASTS

BEKIJK INTRO VLOG

BEKIJK VLOG MET 3 TIPS

BEKIJK NOG MEER TIPS

SURDAR

"Na jaren van denkwerk, cursussen, meditatie, coaching enzovoorts, zat er nog steeds een ‘hard stukje’ in mij dat maar niet weg wilde. Oorzaken kan ik allemaal benoemen, inmiddels ken ik mezelf wel een beetje, maar die laatste hobbel bleef maar terugkeren en zat me op cruciale momenten behoorlijk in de weg. Tot het punt dat ik bijna de moed opgaf en besloot me dan maar neer te leggen bij het feit dat ik nou eenmaal een bang en onzeker ding ben, als het erop aankomt.

Tot mijn grote verrassing bleek een NLP sessie van minder dan een uur de oplossing te bieden waarnaar ik al zo lang op zoek was. Door middel van beelden en associaties, bij me opgeroepen door de liefdevolle en vakkundige begeleiding van Joyce, heb ik dat laatste nare stuk echt kunnen integreren en accepteren. Het resultaat is zo te voelen blijvend! Ik kan nu in mijn kracht blijven, zoals dat heet, ook in situaties waarin ik voorheen dichtklapte of onrustig werd. Ik durf weer te dromen over de ongekende mogelijkheden van het leven. En ik ben er een stuk aardiger op geworden!"

ANNE

"Het traject heeft mij inzicht gegeven in wat mijn diepste professionele wens is. Joyce heeft mij de moed gegeven om ook daadwerkelijk de stappen te zetten om naar deze wens toe te werken. Ook al ging dat gepaard met de nodige praktische en vooral emotionele hobbels. Joyce ging daarbij lastige confrontaties niet uit de weg. Daardoor kwam er écht diepgang en was er echte verandering mogelijk. Zij voelde als coach heel goed aan wanneer ik een duwtje in de rug nodig had, en wanneer ik juist tijd en ruimte nodig had om alles op een rijtje te zetten. Bovenal hielp ze me om naar mezelf te luisteren, in plaats van alleen naar anderen. Ze gaf me praktische suggesties en feedback, en bracht me in contact met waardevolle sparring partners. Het resultaat is dat ik nu ga doen wat ik zo graag wilde. Ik krijg er energie van en het geeft me het perspectief voor mijn verdere loopbaan wat ik eerder juist miste. Ik ben je enorm dankbaar Joyce!"

LILIAN

"Wat heb ik ontzettend veel geleerd! Wat ben ik blij met waar ik nu sta.

Vooraf kreeg ik van jou de vraag wanneer dit traject voor mij geslaagd zou zijn. Mijn antwoord: als ik weet wat ik wil, waar ik goed in ben en dat ik met name vol zelfvertrouwen kan gaan solliciteren. Naar mijn idee is dat 100% gelukt. Ik weet wat ik wil, ik weet wat mijn kwaliteiten zijn, wat mij drijft. En ik kan dat ook nog goed over brengen. Dat is ook wat ik terug krijg nav de sollicitatiegesprekken.  

Bij deze wil ik je tot nu toe ook via deze weg heel erg bedanken voor alles!.."

EVA

"Toen ik bij Joyce kwam werd eigenlijk al vrij snel duidelijk dat ik een totaal andere kant op wilde in mijn werk. Samen met haar heb ik onderzocht wat voor mogelijkheden er allemaal zijn, waar mijn kwaliteiten liggen en waar mijn hart echt naar uit gaat. Het fijne is dat Joyce hierbij verschillende methoden kan inzetten en heel goed aanvoelt welke methode mij op dat moment het beste helpt. Tegelijkertijd hield zij echt goed de focus op mijn hulpvraag.

Heel leuk en tegelijkertijd ook spannend om zo'n traject aan te gaan! Maar Joyce heeft mij altijd het vertrouwen gegeven dat het goed komt en ook laten inzien wat ik te bieden heb! Ze wist me altijd net dat ene steuntje in de rug te geven wat ik nodig had, ook tussen de sessies door. Mede dankzij het leuke en leerzame traject met haar start ik heel binnenkort met mijn nieuwe baan, ik ben super blij! Dankjewel daarvoor, Joyce."

HANNAH

"Ik wil je nog even uitgebreid bedanken voor het geweldige traject wat ik met jou heb doorlopen. Wat mij betreft een van de beste investeringen ooit. Ik heb echt de perfecte baan gevonden! Zelfs tijdens deze pandemie weet ik dat dit de plek voor mij is. Ik heb het enorm naar mijn zin. Ik denk niet dat ik deze baan zonder jou had gekregen, dank daarvoor!"

ANNEMIEKE

"Omdat ik onzeker was over welke richting ik in wilde slaan in een volgende stap in mijn carrière ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Via Internet kwam ik bij JOY! Loopbaancoaching terecht. Joyce had een duidelijk plan van aanpak en al snel kreeg ik inzicht in mijn drijfveren & skills. Hierdoor kan ik nu gerichter en met zelfvertrouwen solliciteren. Ook heeft ze duidelijk veel kennis van de arbeidsmarkt en kon ze mij van veel praktische tips voorzien. Ik kan Joyce zeker aanraden!"

STÉPHANIE

"Toen ik bij Joyce kwam was ik op zoek naar hoe ik een goede energiebalans in werk, en in de verhouding werk/privé, kon vinden. Ik had veel gedachtes, maar kon ze niet op een rij zetten of tot een constructief antwoord komen. Door de gesprekken met Joyce lukte dat wel. Ze heeft mij prettig kritische feedback gegeven, complimenten uitgedeeld, een spiegel voorgehouden en geholpen met het vinden van antwoorden. Ze heeft mij geleerd om op professioneel vlak dicht bij mijzelf te komen en te blijven. Daarmee is ze heel belangrijk voor mij geweest. Ik gun iedereen een traject met Joyce en raad haar dan ook van harte aan!"

MAAIKE

"Het loopbaantraject bij JOY Loopbaancoaching heeft mij geholpen een focus te geven aan mijn zoektocht; naar welke kant ik op wil in mijn loopbaan, mijn capaciteiten helder te formuleren en mij daar ook zelfvertrouwen in gegeven. En de mooiste uitkomst is natuurlijk dat het een nieuwe baan heeft opgeleverd. Maar ook los van de nieuwe baan heeft het mij inzichten opgeleverd waar ik in de toekomst ook nog veel aan ga hebben.

Ik voelde me erg op mijn gemak en had ook het gevoel dat je me begreep. Het was erg fijn dat het traject niet vooraf vast stond, maar dat je goed meedacht en keek naar waar ik behoefte aan had."

CHARLOTTE: "Na de geboorte van mijn dochtertje wist ik niet meer zo goed welke richting ik op wilde. In ieder geval niet terug naar wat ik deed. Maar wat dan wel? Wat zijn überhaupt de mogelijkheden voor mij op de arbeidsmarkt? Daar ben ik in dit traject zeker achter gekomen. Het is van heel breed naar steeds specifieker gegaan, en uiteindelijk ontdekte ik waar mijn motivaties en drijfveren liggen, en waar ik goed in ben. Dat had ik zelf niet kunnen onderzoeken op deze manier.

Uiteindelijk heeft het mij een nieuwe baan opgeleverd, in een voor mij nieuwe branche, waar ik binnenkort aan de slag ga!

Ik kijk met veel plezier en een voldaan gevoel terug op het traject. Je hebt me supergoed gecoacht!"

LISA

"Het loopbaantraject bij JOY! Loopbaancoaching heeft mij heel goed geholpen om te ontdekken wat ik wil, wat ik leuk vind en wat bij mij past. Eerst de drijfverentest en het bespreken van de resultaten; aan de ene kant waren de uitkomsten bevestigend. Aan de andere kant ook verrassend en soms confronterend. Daarnaast de gesprekken en de opdrachten; na elk gesprek durfde ik meer en meer voor mezelf en mijn keuzes te gaan. En kreeg ik zin om dingen aan te pakken. Bepaalde zaken waren best spannend, maar met jouw begeleiding heb ik door kunnen zetten. Dat was heel belangrijk voor mij, omdat het me zelfverzekerder heeft gemaakt. Ik heb echt het gevoel dat ik weer de regie over mijn (werk)leven heb gekregen.

Joyce was altijd heel positief en betrokken en ik vond het heel fijn dat zij naast onze gesprekken ook per e-mail en telefoon contact hield en tips/opdrachten gaf. Ik had echt geen betere loopbaancoach kunnen treffen."

YOURI: Het traject heeft mij antwoord gegeven op de vraag die ik had bij het begin van onze sessies (een baan waar ik meer energie en plezier uit haal). Het heeft mij richting gegeven en meer vertrouwen in mijn eigen kunnen; onder andere met volle overtuiging een sollicitatiegesprek kunnen voeren. Verder heeft het me inzicht gegeven in voor mij belangrijke voorwaarden in een baan (in plaats van wat ik niet wil). Het contact met jou heb ik als heel persoonlijk en prettig heb ervaren. Hierdoor was het voor mij mogelijk om open en eerlijk te kunnen vertellen over mezelf. Daarnaast was het heel prettig dat je altijd (snel) reageerde op tussentijdse vragen.”

YUEN

"Je hebt mij bevestiging gegeven van mijn sterke kanten, en daarnaast inzichtelijk gemaakt wat ik kan loslaten. Ik heb nu meer zelfinzicht , zodat ik hardop kan zeggen waar ik goed in ben. Het heeft me ook rust opgeleverd; het inzicht dat ik niet perse een grote carrière switch hoef te maken en dat ik de balans moet zoeken in mezelf.

Je hebt een hele persoonlijke aanpak, luistert goed en kan datgene goed reconstrueren en soms nog scherper/duidelijker verwoorden dan ik zelf. Je stelt goede vragen en geeft praktische adviezen. De methodes die je hanteert, droegen bij aan een betere inzicht in wat ik wel en niet kan en wat ik wel en niet moet doen.

De gesprekken die we hadden, waren erg fijn. We hadden een goede klik en ook gezien mijn thuissituatie was je erg betrokken en leefde je erg met ons mee. Dat raakte me wel. Je bent een fijn persoon om mee te praten en je straalt veel liefde en warmte uit."

ANDREA

"Door de drijfverentest is mijn zelfkennis vergroot. De huiswerkopdrachten hebben me stil laten staan bij mijn dromen en kwaliteiten. De opstelling gaf me een geheel nieuwe ervaring over hoe ik iets vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen en leverde me vooral zelfvertrouwen en vertrouwen in het idee op. Door de gesprekken met jou voelde ik meer ruimte en vertrouwen in mijzelf en lukte het me om meer in mogelijkheden te denken dan in beperkingen, heel fijn! Al met al best wat opbrengsten! En dat in een paar contacten."

CLAIRE: "Toen ik aan het traject begon, wilde ik weten welke kant ik op wilde gaan. Ik ben ooit in de evenementenbranche gerold; maar vond ik het werk ook echt leuk? Al heel snel kwam ik erachter dat ik het plannen en organiseren goed kan en leuk vind. Maar ik ben ook mensgericht en vind maatschappelijke betrokkenheid ook heel belangrijk. Ik wist dit denk ik wel, maar dacht altijd dat ik me moest laten omscholen om mensen te kunnen helpen. Joyce heeft me laten inzien dat dit niet nodig is. Ik werk nu ergens waar ik beide drijfveren kan combineren.

Ik heb het traject (3 sessies) als zeer prettig ervaren. Joyce zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat vind ik een heel belangrijk aspect. Ze vertelde me vooraf hoe de sessies eruit zouden kunnen zien en vroeg ook wat ik fijn vond en wat niet, dat heb ik als heel prettig ervaren. Ook was het fijn dat ik haar kon mailen en dat ze met me meedacht over het zoeken van vacatures. Uiteindelijk stuurde zij mij ook de vacature waar ik erg enthousiast van werd en waardoor ik besefte wat ik wilde. Ik beveel JOY! Loopbaancoaching zeker aan!"

Chantal: "De opdrachten en de gesprekken met Joyce hebben mij heel goed op weg geholpen om de karakteristieken te vinden die bij mij passen qua werk en omgeving. Ik weet nu waar ik energie van krijg. Joyce was oprecht geïnteresseerd, had geduld, straalde rust en vertrouwen uit en stimuleerde me ook om out of the box te denken, om te durven dromen. Door de inzichten die ik heb gekregen, heb ik een nieuwe functie gevonden die een mooie vervolgstap is in mijn carrière. Vol zelfvertrouwen heb ik gekozen voor een andere omgeving, wetende wat ik daar wil leren. Voelen dat je bewust gekozen hebt voor iets nieuws en dat je op een goede plek zit, voelt heerlijk!"

JAAP HOLLANDER (DIRECTEUR INSTITUUT ECLECTISCHE PSYCHOLOGIE)

"Ik heb Joyce leren kennen als een sprankelende persoonlijkheid en een zeer serieuze en deskundige professional. Zij heeft een uitstekend vermogen om mensen te coachen en zij is een hele goede NLP Master Practitioner! Warm aanbevolen!"

LEONIE

"Joyce heeft mij begeleid toen ik rond een fusie mijn plek niet goed kon vinden. Het was het moment waarop ik eens goed na wilde denken welke stappen ik graag nog wilde zetten in mijn carrière.  Ze hielp me om na te denken welke zaken ik in een nieuwe werkomgeving belangrijk vond. En vervolgens om te bepalen welke van deze zaken echt belangrijk waren en welke heel prettig zouden zijn. In dit hele traject is Joyce nooit sturend, maar wel kritisch geweest. Ze heeft me gecoacht in het vinden van mijn eigen weg. Ik heb Joyce leren kennen als een zeer professionele loopbaancoach en zou haar aan iedereen aanbevelen."

MAUREEN

"Binnen het gegeven "tijd" zijn schakels noodzakelijk. Joyce is héél waardevol geweest! Bedankt voor je luisterend oor, je geduld en je inzet. Je bent van groot belang voor me geweest."

NADIA

"Mijn ervaring met Joyce is dat zij een professionele en deskundige collega is. Joyce is in staat om écht te luisteren en door de juiste vragen te stellen je te roeren en in beweging te krijgen. Hiernaast is zij, door haar aanspreekbaarheid en hartelijkheid, een bijzonder mens."

BIBI

"Joyce is een bijzondere vrouw, zeer betrokken en wijs. Ik heb veel gehad aan haar steun."

ROLAND

"Joyce onderscheidt zich vooral door haar niet-dwingende, socratische werkwijze: zij vraagt, vraagt door en spiegelt, en ze laat het trekken van conclusies bij voorkeur aan de cliënt. Zij doet dit op een elegante en zorgvuldige manier, zodat de nieuwe (zelf)inzichten en conclusies optimaal landen en geaccepteerd worden. Knap en vooral effectief. Daarnaast herken ik het hiervoor geschetste beeld: Ik heb Joyce leren kennen als een hartelijk, zeer betrokken persoon met gevoel voor humor."

MONIQUE

"Joyce is een prachtige combinatie van warm, inlevend maar ook zakelijk. Zij maakt iets bij mensen los en krijgt ze in beweging."

SIBYLLE

"Vanaf het eerste moment ben ik centraal geweest in het contact van Joyce met mij, wat mij een veilig en beschermd gevoel gaf. Waarin ze mij er van bleef overtuigen dát wat het beste voor mij is, uiteindelijk ook het beste is voor de organisatie. Er was alle ruimte voor mijn onzekerheden; ze nam weg waar het kon, maar misschien nog beter, ze liet ze bestaan waar ze deze niet weg kon nemen. Ze gaf me steun en ruimte waar nodig en sprong bij als ik iets teveel tegelijk wilde. Hierbij nogmaals mijn bewondering van hoe serieus en tegelijk hoe gevoelig zij invulling geeft aan haar werk."

ROEL HENSKENS (BEGELEIDER NLP MASTER PRACTIONER IEP)

"In haar drive om iemand te helpen om diens doelen te realiseren, weet Joyce haar inzicht, intuïtie en kennis samen te brengen tot verrassende oplossingen voor haar cliënten."

ABIGAIL

"Competenties ontrafelen, uitdiepen, uitvergroten en uiteindelijk inzichtelijk maken. Inzicht krijgen in persoonlijke kwaliteiten die toepasbaar zijn voor de arbeidsmarkt, maar ook privé. Prioriteiten leren geven aan (gemaakte) keuzes en stilstaan bij het gevoel daarbij. Joyce heeft naast mij gestaan in dit proces. Soms vragend, soms de weg wijzend, soms volgend, maar altijd overtuigend werkwijze."

LEONIE: "Omdat ik tegen mijn eigen beperkingen op liep en moeite had om echt een stap te zetten heeft Joyce mij ondersteund door NLP. Dit heb ik als heel verhelderend ervaren. Na een aantal gesprekken met Joyce heb ik heel gericht op verschillende functies gesolliciteerd. Al vrij snel ben ik op een fijne nieuwe werkplek terecht gekomen. Laatst dacht ik nog even terug aan de prioriteiten die ik voor een nieuwe werkkring had bepaald en realiseerde me dat ik praktisch alle punten gerealiseerd heb!”

MARIEKE

"Joyce is een engel voor me. Op precies de juiste momenten heeft ze me de kansen laten zien die ik daarvoor niet zag. Door haar vertrouwen en de mooie technieken die ze gebruikt, vond ik houvast in een roerige tijd. Ik ben haar zeer dankbaar. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een volgende loopbaanstap."

META (LOOPBAANCOACH & TRAINER)

"Joyce is een zeer vakkundige en fijne collega die als loopbaanprofessional deskundigheid, visie, zorgvuldigheid en betrokkenheid combineert. Zij zet bovendien het vak mede op de kaart. Dit onder andere als actieve netwerker, door haar bijdrage aan Noloc en door de introductie van NLP als methodiek in loopbaancoaching. Ik vind het bijzonder prettig om met Joyce samen te werken en haar aanpak geeft mij ook weer input voor mijn eigen werkwijze."

PETRA

"Bijzondere mensen komen op je pad voor 'a reason, a season, or a lifetime'. Zo ook Joyce. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol geweest en hebben mij erg geholpen om vol goede en positieve moed en energie 'mijn vleugels' weer uit te slaan."

ARNO (P&O ADVISEUR)

"Ik werk al een aantal jaar samen met Joyce en al vanaf het begin merkte ik dat Joyce een goede en professionele mobiliteits/loopbaanadviseur is. Medewerkers met een loopbaanvraagstuk zijn zeer tevreden over haar begeleiding. Wat ik echter ook belangrijk vind, is dat Joyce heel goed meedenkt als sprake is van een complexe situatie. Vaak spelen zaken op een werkplek een rol die ervoor zorgen dat iemand min of meer gedwongen in een loopbaantraject stapt. Mede door Joyce ontstaat eigenlijk altijd een oplossing die door alle partijen gewaardeerd wordt."

RICHARD

"Ik heb de respectvolle en betrokken manier van werken van Joyce enorm gewaardeerd. Zij neemt haar werk serieus waarbij zij een goede balans hanteert tussen de inhoud en werkstijl van haar eigen rol. Dat heeft veel goeds gedaan in het kweken van vertrouwen."

LISETTE

"Joyce Blok is voor mij op de eerste plaats een prettige gesprekspartner. Ze luistert echt, en ze geeft je de ruimte om je eigen verhaal te vertellen. Ze stelt goede vragen en dringt zich niet op met een oplossing. En als je haar tussen de bedrijven door nodig hebt voor advies, dan staat ze voor je klaar."

MAAIKE

"Joyce heeft mij begeleid in een periode dat ik erg onrustig was over mijn loopbaan. Ik heb haar begeleiding als heel warm en betrokken ervaren. Joyce gaf me het gevoel dat ik alles in me had om te komen waar ik wilde komen. Stapje voor stapje en met veel persoonlijke gesprekken tussendoor hielp ze me meer zelfinzicht te krijgen en loopbaanmogelijkheden te onderzoeken. En ook al is de uitkomst anders dan ik van tevoren had verwacht...ik ben heel dankbaar voor de fijne begeleiding!"

FRANK (STADSDEELSECRETARIS STADSDEEL OOST)

"Ik vind Joyce een zeer adequate en betrokken loopbaanadviseur. Ze vraagt goed door, is vriendelijk vasthoudend en tevens confronterend. Ze houdt uitstekend vinger aan de pols bij de begeleiding, zonder over te nemen weet ze mensen actief te krijgen en te houden. Aan de opdrachtgever koppelt ze zeer professioneel terug op het juiste abstractieniveau en weet ook aandacht te vragen voor zaken die de opdrachtgever mogelijk aanvullend zou kunnen doen voor de loopbaancoachee."

DREFA: "In mijn persoonlijke en professionele leven heb ik aardig wat coaches meegemaakt, maar nooit zo'n goede en fijne coach als Joyce. Zij scoort voor mij een dikke 10!

Elke sessie was verdiepend, inspirerend en verhelderend. De methodiek die Joyce hanteert, pelt laag voor laag je (oude) overtuigingen af, totdat je bij je diepste wens, verlangen, passie komt. Een prachtige ervaring."CÉCILE

"Rondom een fusie zag het ernaar uit dat ik mijn toenmalige functie niet kon behouden. Met Joyce besprak ik mijn opties en wensen. Ooit had ik al eens een loopbaanadviestraject gevolgd waardoor ik veel wist over mijn eigen prioriteiten en wensen en talenten. Toch was het prettig om het in deze nieuwe situatie te bespreken met Joyce.

Zij heeft me ontzettend goed geholpen, vooral door scherpe vragen te stellen die mij echt aan het denken zetten en een helderder beeld schepten. Joyce heeft een persoonlijke, vriendelijke, rustige en humoristische benadering en kijkt echt naar hoe jij bent. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen."

ESTHER: "Tijdens de NLP-workshop wist Joyce een goede en vertrouwde sfeer te creëren binnen de groep. Door praktisch uitvoerbare opdrachten kon al snel een concreet doel gesteld worden, die ik dezelfde dag ten uitvoer heb gebracht. Het is mooi om te zien dat Joyce werkt vanuit passie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Joyce bedankt voor het inzichtelijk maken van de te nemen stappen naar mijn einddoel!"

BO

"Het loopbaantraject bij JOY! Loopbaancoaching heeft me vooral rust gebracht . Het was een ingewikkelde zoektocht naar een passende baan in een roerige tijd in mijn leven. Maar het heeft mij nog zoveel meer gebracht: meer inzicht in wie ik ben, wat ik kan, maar vooral ook, wat ik wil en hoe ik dat moet vertalen naar een concrete baan.

Ik weet nu dat ik mij vooral moet richten op wat goed voelt in een baan om gelukkig te zijn in mijn werk. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in voor mij nog onbekende 'talenten' (zoals Joyce dat zo mooi verwoordt).  Joyce heeft voor elk vraagstuk een passende opdracht, waardoor je bijna onbewust stukken verder komt in je zoektocht naar een passende baan. Daarnaast is Joyce oplettend, scherp en weet waar ze moet ondersteunen, dan wel alleen luisteren."